Известие

Collapse
No announcement yet.

дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дилема

колеги пред голяма дилема съм, изпадна ми една 164-ка 94г. 2.0Т.С. за 700лв , с газово , проблемите и до колкото видях са пукнат преден джам и боята тавана е паднала,няма много екстри като бленда на огледалото , кожа и ARB-ци , та сега си мисля да продам дизелака, щото няма вече нафта на черно и много скъпо ми идва да зареждам от колконка, таа какво да оглеждам по мотора, по купето знам, как да рзбера дали е газов инжекцион или с обикновенно ?
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
    колеги пред голяма дилема съм, изпадна ми една 164-ка 94г. 2.0Т.С. за 700лв , с газово , проблемите и до колкото видях са пукнат преден джам и боята тавана е паднала,няма много екстри като бленда на огледалото , кожа и ARB-ци , та сега си мисля да продам дизелака, щото няма вече нафта на черно и много скъпо ми идва да зареждам от колконка, таа какво да оглеждам по мотора, по купето знам, как да рзбера дали е газов инжекцион или с обикновенно ?
    като знам твоята през колко перипетии мина, внимавай пак какво взимаш да не влезнеш в някой филм. Иначе 2.0 ТС 8 клапана е много здрав и надежден мотор. Питай колегата sunny2006 той има такава на газ и може да дойде с теб да я огледате за инжекциона (аз мисля че неговата беше с обикновена уредба и беше пак много доволен) иначе части имаш, и стъкло имаш, а боята на покрива се оправя най-бързо с хубаво фолио
    иначе аз бих направил такава замяна ако колата е читава.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
      като знам твоята през колко перипетии мина, внимавай пак какво взимаш да не влезнеш в някой филм. Иначе 2.0 ТС 8 клапана е много здрав и надежден мотор. Питай колегата sunny2006 той има такава на газ и може да дойде с теб да я огледате за инжекциона (аз мисля че неговата беше с обикновена уредба и беше пак много доволен) иначе части имаш, и стъкло имаш, а боята на покрива се оправя най-бързо с хубаво фолио
      иначе аз бих направил такава замяна ако колата е читава.
      именно , че толкова пари съм налял в нея че ми е свидна да я продам, пък и си и знам кусурите, тая не знам какво ще и излезе. sunny2006 трябва да ми каже кога е свободен да дойде с мен да я огледаме, тя е във Владиславово. иначе предния джам си го имам, и найстина както каза тавана ще е най добре със фолио, но за сега това е на външен вид, трябва да се огледа от всякаде но с помоща на някой щото пак ще пропусна нещо, дали си струва ако е с обикновенно газово, на пълната инжекция слагаше ли се обикновенно ? аз мисля че само газов инжекцион?!

Comment

Утре можем да отидем да я огледаме без проблем .
        На 8 клапановия Т.С. не е проблем да е с обикновена газова стига да не е с пластмасовия колектор - 94-та мисля че е обаче с пластмасовия вече .
        0899 932 866 ако искаш обади се утре към обяд да отидем да я видим .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Утре можем да отидем да я огледаме без проблем .
          На 8 клапановия Т.С. не е проблем да е с обикновена газова стига да не е с пластмасовия колектор - 94-та мисля че е обаче с пластмасовия вече .
          0899 932 866 ако искаш обади се утре към обяд да отидем да я видим .
          ок, към 11-12ч. ще ти звънна !

Comment

Снимайте я.
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

ок.

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                Снимайте я.
                Мислим и да я покараме даже
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Със сигурност на газ ще ти е по-евтино да караш(стига да не харчи 20/100 де).За мотора не се притеснявай, но огледай всичко останало.Повечето коли на тази цена са гробници.Огледай ходова част, рейка,климатика, течове по скоростите и мотора,всичко ли работи, на бензин как работи, има ли кълцано по ел.инсталацията,всички лампи ли всетят по таблото,АБС-а работи ли и т.н. Да не стане така, че да си продадеш вече стегнатата кола и да почнеш от начало с реставрацията на 17 годишна кочина от моргата!
                  Що не събереш някой и друг лев и не минеш на 166 на газ? Аз така съм го замислил ама кога ще стане не знам.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

И аз си мися да не попаднеш верно от вече оправена баба на недоклатена баба...
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

е за това отивам с човек който разбира, да не си го сложа пак, но на 166 няма да мина със сигурност, бих събрал още няколко хилядарки и да взема е38 (7-ца) но винаги ще имам 164 !!! ако имам сега 3000лв. бих си взел 2 164-ки от италия или германия, и още 1000лв. да ми дадът пак ще взема 164 !

Comment

е за това отивам с човек който разбира, да не си го сложа пак, но на 166 няма да мина със сигурност, бих събрал още няколко хилядарки и да взема е38 (7-ца) но винаги ще имам 164 !!! ако имам сега 3000лв. бих си взел 2 164-ки от италия или германия, и още 1000лв. да ми дадът пак ще взема 164 !
                        Не знаех, че си такъв заклет фен на 164.
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                          Не знаех, че си такъв заклет фен на 164.
                          Да му се не надява човек.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

еми обмислям взимането на 3-та 164-ка, така че би трябвало да съм заклет фен !

Comment

еми обмислям взимането на 3-та 164-ка, така че би трябвало да съм заклет фен !
                              E ти с две 164-ки ти свалиха перманентен бан , сега с 3 ще трябва почетен член на форума да те правим

Comment

Working...
                              X